Reacties

Beste lezer,


Inspireer ons met uw gedachten en beleving over dit boek.
Uw reactie is meer dan welkom!

Om uw reactie aan ons te schrijven, klik hier.


Fay Dorland


Nadat ik het document had gelezen, kwam ik in een voor mij totaal onbekende wereld terecht. Door het heldere en liefdevol geschreven levensverhaal van Ferdinand kwam ik tot de conclusie… ik heb hem leren kennen en ben van hem gaan houden.


Ali van Amersfoort


Wat een ontroerend  levensverhaal van Ferdinand en met zoveel liefde  geschreven!


Ans de Vré


Een ontroerend en meeslepend verhaal over het leven van Ferdinand!

Het gedeelte waarin zijn zus en broertje met een verlamde Ferdinand  optrekken en hem helpen zijn leventje op te pakken, heeft mij diep aangegrepen.


Marian van Beek


Allereerst bedank ik de auteur voor deze mooie biografie van mijn broer Ferdinand en de wijze waarop hij, die zoveel heeft meegemaakt,  in het boek tot zijn recht komt.


Antonio Berghuis


Een prachtig boek en een moedig besluit van mijn broer Ferdinand om een inkijk in zijn leven te geven.

De auteur is er in geslaagd om alle personen die in het boek voorkomen zonder oordeel op een invoelende manier te beschrijven.


Margreeth van Sijll


Dit prachtig geschreven verhaal zuigt je mee in de wereld, emoties en de gedachtengang van Ferdinand en omstanders. Ik heb er van genoten!


Bram Leenhouts


Ik heb dit document in één keer uitgelezen. Zoals ik het boek heb gelezen is er veel gebeurd in het leven van Ferdinand. Voor mij als hulpverlener, is het goed om zijn levensverhaal te hebben gelezen.


Wilma van Wort Zweers


Met plezier heb ik het boek over Ferdinand gelezen. Als hulpverlener ken ik Ferdinand al een lange tijd, toch waren er een aantal gebeurtenissen uit zijn leven nieuw voor mij. Ik vond het boek erg leuk om te lezen.